Club Lindeberg 14

Q and A: Bare Trening og Spring blir til Fresh Fitness

Fresh Fitness har over lang tid drevet utviklingen av treningsbransjen i Norge, og er en veletablert aktør i det norske markedet. For å kunne tilby best mulig trening til lavest mulig pris til enda flere innbyggere i Norge ser vi stadig etter nye lokasjoner.

Bare Trening og Spring har gjennom sine 7 treningssentre på Sørlandet bygget en sterk markedsposisjon. De 7 lokasjonene passer bra til Fresh Fitness’ konsept og Fresh Fitness har derfor inngått en avtale med Bare Trening Sør AS om et oppkjøp. Bare Trening og Spring vil omprofileres til Fresh Fitness i løpet av høsten 2022.

Hva skjer med sentrene til Bare Trening og Spring nå? Det kommer til være nøyaktig som før. Vi er her, velkommen inn for å trene!

Hva skjer med mitt medlemskap, blir det endret? De første månedene endres ingenting, og alle sentrene fortsetter som før. Bare Trening og Spring estimeres å slås formelt sammen med Fresh Fitness 1. oktober. Det vil komme mer informasjon på mail om hvordan medlemskapet overføres og hva du som medlem må ta stilling til.

Kommer jeg til å kunne trene på Fresh Fitness nå? I forbindelse med at Bare Trening og Spring formelt blir en del av Fresh Fitness vil du få beskjed om hvilke Fresh Fitness-senter som inngår i ditt medlemskap. Etter transaksjonen er gjennomført (1. juli) og frem til sentrene integreres i Fresh Fitness’ sine systemer kan du trene på alle Fresh Fitness’ sine senter i Norge ved å vise frem ditt medlemskap i Bare Trening eller Spring i bemannet åpningstid.

Hvordan blir det når jeg kommer til mitt treningssenter for å trene? I løpet av høsten 2022 vil alle sentrene omprofileres til Fresh Fitness, men det vil ikke gjøres noen endringer på treningstilbudet.

Hvordan kan jeg booke gruppetrening på Spring? Inntil videre booker du gruppetrening som før. Når Spring har blitt Fresh Fitness får du tilgang til Fresh Fitness’ digitale verktøy (web, app) for booking av timer.

Kommer sentrene til å bytte navn? Ja, alle våre sentre vil bytte navn når de gjøres om til Fresh Fitness. Dette vil kommuniseres på et senere tidspunkt.

Får jeg nye medlemsvilkår? Frem til senteret formelt har blitt til Fresh Fitness gjelder eksisterende medlemsvillkår, deretter Fresh Fitness medlemsvillkår.

Kommer alle Fresh Fitness-medlemmer til å få trene på sentrene til Bare Trening og Spring nå? Når senteret har blitt omprofilert i løpet av høsten vil det inngå i Fresh Fitness sitt medlemskap med tilgang til alle senter i Fresh Fitness, og alle medlemmer med tilgang til denne vil også få tilgang til sentrene til Bare Trening og Spring.

Vil sentrene være stengt i forbindelse med ombygging? Nei, vi planlegger ingen endringer som vil kreve å stenge sentrene.

Dersom du fremdeles lurer på noe, ta kontakt med vårt medlemsservice her